Samen werken aan een gezonde toekomst voor de tuinbouw

Horticoop koppelt kennis, mogelijkheden en ontwikkelingen aan teelten, vragen en afnemers. We doen dit met de volgende bedrijven:

Agrozone

Agrozone is dé ozonspecialist voor de tuinbouw en bollensector. Agrozone ontwikkelt en produceert oplossingen voor de verbetering van de water- en luchtkwaliteit.

Mardenkro

Mardenkro is dé toonaangevende producent van coating systemen die bijdragen aan een optimaal kasklimaat.

Gärtnereinkauf Münchingen

Gärtnereinkauf Münchingen, gevestigd in Korntal-Münchingen, Duitsland is een groothandel gespecialiseerd in tuinbouwartikelen.

Hort Americas

Hort Americas, gevestigd in Bedford, Verenigde Staten is een groothandel gespecialiseerd in tuinbouwartikelen, belichting en urban farming.

Horticoop Technical Services

Horticoop Technical Services combineert en installeert álle technieken en mogelijkheden op het gebied van water, licht, klimaat, energie en data gericht op de tuinbouw van morgen.

Horticoop Scandinavia

Horticoop Scandinavia, gevestigd in Hinnerup, Denemarken is een groothandel gespecialiseerd in tuinbouwartikelen en belichting.

Horticoop Andina

Horticoop Andina, gevestigd in Quito, Ecuador is een groothandel gespecialiseerd in tuinbouwartikelen.

Hörle Torv

Het veenmosveen van veenderij Hörle Torv vormt door zijn unieke eigenschappen een essentieel onderdeel van de substratenlijn van Lentse & Slingerland Potgrond.

Overige deelnemingen

Horticoop heeft verder nog diverse kleinere deelnemingen onder zich. Meer weten? Neem contact met ons op!

Lentse & Slingerland Potgrond

Lentse & Slingerland Potgrond levert en ontwikkelt substraten die leiden tot optimale resultaten. Onder alle omstandigheden en in elke teeltomgeving.

Holimco

Holimco, gevestigd in Villevêque, Frankrijk is een groothandel gespecialiseerd in tuinbouwartikelen en tuinbouwtechniek.

Welkoop

Welkoop is dé formule voor tuin en dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.

Alflora

Alflora is een groothandel voor bloemisten, gespecialiseerd in verwerkartikelen en decoratie die een bloemist nodig heeft om creatief zijn of haar business te runnen.