Samen werken aan een gezonde toekomst voor de tuinbouw

Dit doet we samen met onze leden en met onze bedrijven op het gebied van licht, klimaat, techniek en substraat.

Lumiforte

Lumiforte ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve coatings en belijningsproducten. Lumiforte levert aan distributeurs, dealers, aannemers en groothandels over de hele wereld.

Gärtnereinkauf Münchingen

Gärtnereinkauf Münchingen, gevestigd in Korntal-Münchingen, Duitsland is een groothandel gespecialiseerd in tuinbouwartikelen.

Hort Americas

Hort Americas, gevestigd in Bedford, Verenigde Staten is een groothandel gespecialiseerd in tuinbouwartikelen, belichting en urban farming.

Horticoop Technical Services

Horticoop Technical Services combineert en installeert álle technieken en mogelijkheden op het gebied van water, licht, klimaat, energie en data gericht op de tuinbouw van morgen.

Horticoop Scandinavia

Horticoop Scandinavia, gevestigd in Hinnerup, Denemarken is een groothandel gespecialiseerd in tuinbouwartikelen en belichting.

Hörle Torv

Het veenmosveen van veenderij Hörle Torv vormt door zijn unieke eigenschappen een essentieel onderdeel van de substratenlijn van Lensli.

Overige deelnemingen

Horticoop heeft verder nog diverse kleinere deelnemingen onder zich. Meer weten? Neem contact met ons op!

Lensli

Lensli ontwikkelt en produceert substraten voor de professionele tuinbouw. Hoogwaardig, op maat gemaakt en altijd met het beste resultaat. Lensli levert aan telers in binnen- en buitenland.

Holimco

Holimco, gevestigd in Villevêque, Frankrijk is een groothandel gespecialiseerd in tuinbouwartikelen en tuinbouwtechniek.

Welkoop

Welkoop is dé formule voor tuin en dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.