Toelating Plenum en Pirimor

15-05-18 11:32 Door David Brand

Onlangs zijn de toelatingen van Plenum en Pirimor in bloemisterijgewassen gewijzigd. Dit heeft te maken met de overname van het Zwitserse chemieconcern Syngenta door het Chinese staatsbedrijf ChemChina.Lees meer
Geplaatst in Algemeen

12 t/m 14 juni: Maskercontroledagen

09-05-18 13:38 Door Bert-Jan van Weeren

Veiligheid tijdens uw werk is heel belangrijk. Hiervoor moeten de persoonlijke beschermingsmiddelen die u gebruikt tijdens het toepassen van de gewasbescherming in goede staat zijn. Door uw spuitmasker regelmatig te laten controleren en onderhouden, kunt u ervan uitgaan dat deze in een goede staat is als u hem nodig heeft.


Lees meer
Geplaatst in Algemeen

NoPath en Savona uit de handel

09-05-18 13:32 Door Bert-Jan van Weeren

Vanaf 30 juni zijn de middelen NoPath en Savona van Koppert niet langer verkrijgbaar.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Recente wijzigingen in toelating gewasbeschermingsmiddelen

09-05-18 13:19 Door Bert-Jan van Weeren

Recent zijn er weer wijzigingen gekomen in de toelating van gewasbeschermingsmiddelen. Hieronder zetten we de belangrijkste besluiten van het CTgB voor u op een rij. De wijzigingen gaan in nadat deze zijn gepubliceerd in de Staatscourant.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Naturalis-L terug van weggeweest

09-05-18 11:55 Door David Brand

Naturalis ® -L berust op de entomo-pathogene bodemschimmel Beauveria bassiana (stam ATCC 74040). In vergelijking met veel andere stammen van Beauveria, infecteert Naturalis ® -L een breed scala van economisch schadelijke ongedierte zoals witte vlieg, mijten en trips.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen