Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Lentse Potgrond en Slingerland Potgrond hebben onlangs van RPP (Responsibly Produced Peat) toelating gekregen om het RPP-label op hun substraten toe te passen Ze zijn de eerste substraatfabrikanten in Nederland met dit label. Substraat met het RPP-label bevat veen dat verantwoord is gewonnen, met respect voor de natuur en een goede nazorg voor het veengebied.Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Spike nu ook beschikbaar met sluipwesp

02-07-18 20:44 Door Patricia Strijbis-Ruigrok

De Agriprotect Spike, de door Horticoop ontwikkelde innovatieve verspreider van natuurlijke vijanden, is nu ook verkrijgbaar met Eretmocerus, een wittevlieg bestrijder. Eerder al was de Spike beschikbaar met de galmug Aphidoletes.Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Naturalis-L weer in het assortiment

02-07-18 20:37 Door Patricia Strijbis-Ruigrok

Het bio insecticide Naturalis-L is sinds kort weer verkrijgbaar bij Horticoop. Het werkt o.a. tegen wittevlieg en is in Nederland toegelaten in de bedekte sier- en groenteteelt.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Frupica beschermt Gerberateelt

02-07-18 20:33 Door Patricia Strijbis-Ruigrok

Echte meeldauw wordt in Gerbera weer meer een probleem. Doordat de natuurlijke vijanden steeds beter aanslaan in de Gerbera, wordt er minder gezwaveld om ze niet in de weg te zitten. Ook Botrytis is een schimmel die meer voorkomt, dit kan gelinkt worden aan een hogere luchtvochtigheid in de kas.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Applaud weer toegelaten

02-07-18 20:27 Door Patricia Strijbis-Ruigrok

Applaud is weer toegelaten in de bedekte teelt van bloemisterijgewassen voor de bestrijding van wittevlieg, wol-, dop- en schildluis.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen