Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Zeer geslaagde Insperience Day 2018

02-11-18 14:46 Door Charlotte Grootscholten

Op 1 november vond in Burgers’ Zoo de derde Horticoop Insperience Day plaats. Ruim 300 kwekers uit het hele land deden nieuwe kennis, ervaringen en inspiratie op voor hun eigen bedrijf. De reacties waren zeer positief.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Nieuwe externe commissaris voor Horticoop

29-10-18 17:11 Door Bert-Jan van Weeren

Op 23 oktober jl. is Chimwemwe de Gaay Fortman aangetreden als nieuw extern lid van de Raad van Commissarissen van Horticoop. Chimwemwe is van huis uit bedrijfseconoom en is goed thuis in de Agrifoodsector. Van 2008 tot 2017 werkte ze voor de RABO bank.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Horticoop legt haar bedrijfsfocus op ontwikkeling en productie. Hiertoe heeft zij het grootste deel van haar Nederlandse groothandelsactiviteiten per 1 november aanstaande verkocht. Het betreft hier de in- en verkoop van meststoffen, chemische- en biologische gewasbescherming en de daarbij behorende logistiek en distributie.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Meld u nu aan voor de Insperience Day 2018!

19-09-18 18:31 Door Charlotte Grootscholten

insperiencedayU kunt zich vanaf nu aanmelden voor de Insperience Day 2018! De afgelopen twee jaar was de Insperience Day volledig volgeboekt, dus wees er snel bij!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Brand bij Lentse Potgrond in Katwijk (NB)

07-09-18 10:21 Door David Brand

Gisteravond heeft er een brand gewoed in de fabriek van Lentse Potgrond in Katwijk (NB). De oorzaak hiervan is nog onbekend. Bij de brand zijn geen personen gewond geraakt. Wel is de zeeflijn die zich bovenin het pand bevindt, verbrand. De voor de productie van substraten essentiële onderdelen als de centrale menglijn en de verpakkingslijn zijn niet door de brand getroffen.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen