Insperience day

0

Dagen
0

Uren
0

Minuten
0

Seconden
Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Meld u nu aan voor de Insperience Day 2018!

19-09-18 18:31 Door Charlotte Grootscholten

insperiencedayU kunt zich vanaf nu aanmelden voor de Insperience Day 2018! De afgelopen twee jaar was de Insperience Day volledig volgeboekt, dus wees er snel bij!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Brand bij Lentse Potgrond in Katwijk (NB)

07-09-18 10:21 Door David Brand

Gisteravond heeft er een brand gewoed in de fabriek van Lentse Potgrond in Katwijk (NB). De oorzaak hiervan is nog onbekend. Bij de brand zijn geen personen gewond geraakt. Wel is de zeeflijn die zich bovenin het pand bevindt, verbrand. De voor de productie van substraten essentiële onderdelen als de centrale menglijn en de verpakkingslijn zijn niet door de brand getroffen.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Flipper in de sierteelt: hoe pas je het toe?

03-09-18 22:29 Door Patricia Strijbis-Ruigrok

Flipper is een groen gewasbeschermingsmiddel dat steeds meer wordt toegepast in de sierteelt. Het bevat als werkzame stoffen vetzuren en kaliumzouten.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Haifa GrowClean: Natrium-arme fosfaatmeststof met reinigende werking

03-09-18 21:55 Door Patricia Strijbis-Ruigrok

Meststoffenfabrikant Haifa voegt een nieuwe meststof toe aan het assortiment: Haifa GrowClean. Deze meststof houdt het watergeefsysteem schoon, stimuleert de groei en zorgt ervoor dat planten efficiënt met voedingselementen omgaan.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen

Lentse & Slingerland Potgrond heeft als eerste substraatfabrikant in Nederland het RPP-label gekregen voor haar substraten. RPP staat voor Responsibly Produced Peat. Substraat met dit label bevat veen dat verantwoord is gewonnen, met respect voor de natuur en met een goede nazorg voor het veengebied.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen