In de afgelopen weken vertelden wij dat Horticoop door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen is tot branchewinnaar 2016 in de tuinbouwbranche. Ook waren wij in de race voor de NBSA over-all award. We vroegen u om per gratis sms een stem op ons uit te brengen.

Horticoop neemt afstand van de Nationale Business Succes Award
Helaas hebben we gistermiddag door berichten in de media begrepen dat er sterke signalen (en mogelijk harde bewijzen) zijn die erop wijzen dat een grondige en kwalitatief goede onderbouwing van de nominaties onjuist was. De nominatie op zich leek het doel te zijn geworden, in plaats van een objectieve en sportieve selectie van kandidaten voor de beste onderneming 2016. Dit past niet bij de kernwaarden waarop wij ons bij Horticoop baseren. We nemen dan ook afstand van deze competitie en hebben besloten om u niet langer te vragen een sms-stem op Horticoop uit te brengen.

Wij zijn en blijven trots op wat we met elkaar hebben bereikt
Maar let op! Dit neemt niet weg dat we nog steeds heel trots kunnen zijn op wat we met elkaar in de afgelopen jaren hebben bereikt. Deze competitie, met de in het vooruitzicht gestelde mogelijke hoofdprijs was dan misschien niet echt. Dat Horticoop een belangrijke positie in de tuinbouw inneemt en de wijze waarop we ons werk doen, samen met onze leden en klanten is wel degelijk echt. En dat is iets waar we met z’n allen terecht trots op kunnen zijn én blijven.

Als u al op ons gestemd heeft, willen wij u daarvoor hartelijk bedanken.