Het terugdringen van emissies is één van de grootste uitdagingen voor de glastuinbouw. Maar hoe doe je dat doelmatig en effectief, en welke keuzes heb je daarbij? Het antwoord op die vragen krijgt u met de Emissiecheck en de bijbehorende Emissiemonitor van Horticoop Advies.

Met de Emissiecheck brengen we precies in beeld hoe de waterstromen op uw bedrijf lopen en wat daar aan te verbeteren valt (lekverliezen, opslagcapaciteit). Ook bevat de check een concreet, onafhankelijk advies over verbeteringen op het gebied van de inzet van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen. Uiteraard hoort u van ons ook welke technische oplossingen het best bij uw bedrijf passen.

Na de Emissiecheck, houden we samen met u de voortgang van voorgenomen verbeteringen in de gaten. Dat doen we via een periodieke Emissiemonitor.

Wilt u een Emissiecheck laten voeren, of wilt u meer informatie? Bel ons op 010 - 524 16 00. Of stuur een email naar advies@horticoop.nl. Eén van onze adviseurs neemt direct contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

 Weet u waar deze pijpen van zijn en hoeveel m3-emissieverlies er is naar de ondergrond door loshangende druppelaars? Met de Horticoop Emissiecheck krijgt u het antwoord!