Op 14, 15 en 16 februari is Horticoop weer aanwezig op de grootste tuinbouwvakbeurs van Nederland: HortiContact 2017 in Gorinchem.

De laatste innovaties

Horticoop toont tijdens de beurs haar belangrijkste innovaties en ontwikkelingen. Zo kunnen bezoekers kennismaken met de HortiZone, een BZG gecertificeerde techniek waarmee drainwater op basis van ozontechniek gezuiverd kan worden. Maar ook vertellen we kwekers die de beurs bezoeken over de uitbreiding van ons biologisch gewasbeschermingspakket met Agriprotect, onze eigen lijn biologische gewasbeschermingsmiddelen. Verder komen bezoekers bij Horticoop alles te weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van weerbaar telen en over de Scoutbox waarmee efficiënt en betrouwbaar witte vlieg en trips gescout kan worden.

 Big Green Egg

Tijdens HortiContact 2017 kunnen bedrijven direct een account aanmaken voor onze webshop. Iedereen die hier gebruikt van gaat maken, maakt kan op een Big Green Egg, de meest effectieve outdoor cooker van het moment.

Genoeg redenen dus voor een bezoek aan Horticoop tijdens HortiContact 2017. U vindt Horticoop en Agriprotect op standnummer 320 én 438.

 Graag tot ziens in Gorinchem!