Van dinsdag 26 januari tot en met vrijdag 29 januari 2016 vindt in het Duitse Essen wederom de IPM plaats. Eén van de grootste tuinbouwbeurzen ter wereld. Dit jaar zijn Horticoop Technical Services, Horticoop Substraat en Horticoop Export van de partij met een nieuwe stand op een nieuwe locatie.

Tijdens de IPM laten we u graag nieuwe ontwikkelingen en belangrijke innovaties zien. Zo tonen we u de climate converter, een revolutionaire techniek waarmee u in de kas veel energie en dus geld kunt besparen. Maar we vertellen bijvoorbeeld ook onze nieuwste, organische substraten en we vertellen meer over de mogelijkheden om nitraat direct om te zetten in meststoffen.

Heeft u behoefte aan nieuwe inspiratie en een goed gesprek over uw vak? Kom dan naar onze stand op de IPM! Let op: Horticoop heeft een nieuwe standlocatie. U vindt ons in Hal 3.0, standnummer E27.

Als professionele kweker mag u deze beurs natuurlijk niet missen. Meer informatie over de IPM vindt u hier: www.ipm-essen.de/world-trade-fair