Karma heeft een uitbreiding gekregen tegen echte meeldauw in vruchtgroentegewassen onder glas. Karma is nu ook toepasbaar in de bedekte teelt van augurk, komkommer, courgette, aubergine, paprika en tomaat. Het product was al in diverse andere teelten zoals o.a. aardbeien, bessen en rozen toegelaten.

Effectief en biologisch Karma is een middel van natuurlijke oorsprong (GNO) op basis van kaliumwaterstofcarbonaat, geformuleerd als spuitpoeder (85% SP) met uitvloeiers en hechters. Karma heeft geen MRL en is toegelaten binnen SKAL. Karma is een contactmiddel, dat zowel preventief als curatief werkt. In de rozen- en aardbeienteelt heeft Karma de afgelopen jaren bewezen zich met de standaard meeldauwmiddelen te kunnen meten.

Advies - Dosering: 0,2% - 0,3%, maximaal 3 kg/ha - Maximaal 8 toepassingen per jaar - Pas toe met een interval van 7 dagen - Veiligheidstermijn: 1 dag - Na 4 toepassingen afwisselen met andere middelen - Niet aanzuren - Voer bij geen ervaring eerst een proefbespuiting uit, vooral gedurende wintermaanden op gevoelig gewas!