Voor Horticoop staat de tevredenheid van klanten hoog in het vaandel. Daarom hebben Lentse Potgrond en Slingerland Potgrond onlangs een onderzoek onder klanten uit laten voeren. Het doel van het onderzoek was inzicht krijgen in de waardering voor de door Horticoop geleverde substraten, de deskundigheid van de medewerkers en de klantvriendelijkheid.

Resultaten
Klanten die substraten van Horticoop afnemen, zijn positief/ tevreden over de verschillende aspecten die zijn onderzocht. Positieve uitschieter in het onderzoek is de vriendelijkheid waarmee medewerkers klanten te woord staan. Het onderzoek laat ook ruimte tot verbetering zien. Hier besteden we de aankomende tijd extra aandacht aan.

Bedankt voor uw deelname
We zijn blij dat veel klanten aan het onderzoek hebben meegewerkt. Eén op de tien deelnemers kreeg hiervoor een lekkere slagroomtaart. Ook hebben we een waardebon van Coolblue verloot onder alle deelnemers. Op de foto staan de winnaars van de bon: Sietske Weijs en René Willemsen van Willemsen-Weijs Potplanten uit Gendt.