Vorige maand is Horticoop gestart met de nieuwe digitale nieuwsbrief KNOP Plus. Deze nieuwsbrief brengen we uit als betaalde nieuwsbrief, naast de reguliere, gratis KNOP die u van ons gewend bent.


Waarom KNOP Plus?

In KNOP Plus informeren we u niet alleen over ziekten en plagen, we adviseren u ook over een adequate bestrijding hiervan in specifieke teelten. De nieuwsbrief wordt geschreven door de specialisten van Horticoop. Zij zijn altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van plagen, producten, inzichten en wetgeving. Hierdoor ontvangt u precies de informatie die voor u van belang is!

Proefexemplaar

Een jaarabonnement kost slechts €50. Hiervoor ontvangt u een jaar lang de beste adviezen van onze specialisten. De nieuwsbrief verschijnt tien keer per jaar. Als kennismaking met KNOP plus kunt u een gratis proefexemplaar aanvragen. U kunt dit eenvoudig doen door een mail te sturen naar advies@horticoop.nl. Als u vermeldt ‘proefexemplaar KNOP plus’ ontvangt u gratis en zonder verdere verplichtingen een uitgave van KNOP plus.