Dit jaar vallen eerste en tweede kerstdag op respectievelijk zondag 25 en maandag 26 december 2016. Op deze dagen zal Horticoop geen leveringen verzorgen. Voor leveringen van substraat geldt dit ook op vrijdag 30 december. Wij vragen u hiermee rekening te houden.

Bestel op tijd voor kerst en oud & nieuw!
Wilt u deze dagen niet zonder producten zitten? Bestel op tijd! Wij zorgen er dan voor dat u uw producten nog voor de feestdagen geleverd krijgt. Of, als u dat beter uitkomt, op uw eerste leverdag na kerst of in het nieuwe jaar.

Eenvoudig en snel online bestellen via Mijn Horticoop
Bestel uw artikelen snel en eenvoudig via de webshop van Horticoop. Geef op de bestelpagina in de webshop aan wat uw gewenste leverdag is voor of na de feestdagen.

Geen productie en levering substraat op maandag 26 en vrijdag 30 december
Op maandag 26 december en vrijdag 30 december produceren en leveren wij geen substraten. Geef uw substraatbestelling dus op tijd door via telefoonnummer 088-2244800 of via mailadres substraat@horticoop.nl.

Storingsdienst Technical Services 24/7 bereikbaar
Rond de feestdagen is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar.

U kunt ook telefonisch of per mail uw bestelling doorgeven
Uw bestellingen van biologie kunt u op de gebruikelijke wijze via telefoonnummer 010-5241663 of via mailadres bio@horticoop.nl aan ons doorgeven. U kunt overige producten ook bestellen via ons telefoonnummer 010-5241611 of via sales@horticoop.nl.