Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet meer weg te denken uit de tuinbouw. Deze moeten voldoen aan de hoogste kwaliteit. Regelmatig onderhoud is daarbij essentieel. Daarom organiseert Horticoop op 7, 8, 14 en 15 juni 2016 speciale Maskercontroledagen.

Voor slechts 15 euro wordt uw spuitmasker gecontroleerd op eventuele gebreken. Er vindt een visuele controle plaats, en tevens een computergestuurde over- en onderdruktest. Hierbij wordt de lekdichtheid van het masker gecontroleerd. De maskers kunnen, indien noodzakelijk, direct worden gerepareerd. Het vervangen van kleine onderdelen is bij de prijs inbegrepen. Voor het vervangen van grotere onderdelen berekenen wij alleen kostprijs van de materialen.

De Maskercontroledagen vinden plaats op vier locaties:

  • Dinsdag 7 juni: Welkoop De Lier, Jogchem v.d. Houtweg 8, 2678 AG De Lier
  • Woensdag 8 juni: Horticoop Bleiswijk, Klappolder 150, 2665 LP Bleiswijk
  • Dinsdag 14 juni: Welkoop Aalsmeer, Lakenblekerstraat 24, 1431 GG Aalsmeer
  • Woensdag 15 juni: Horticoop Klazienaveen  Koriander 30, 7891 WS Klazienaveen

Goedgekeurde maskers worden voorzien van een controlecertificaat. Dit certificaat kunt u bij een bezoek van de arbeidsinspectie of Arbodienst tonen. U kunt uw masker uiterlijk de dag voor de controle op de betreffende vestiging inleveren tot 17.00 uur. De dag na de controle kunt u uw masker vanaf 10.00 uur weer ophalen.

Wilt u uw masker bij ons laten controleren op een van bovenstaande dagen?

Meld u direct aan

of bel met Horticoop op telefoonnummer 010 524 16 29.