Horticoop maakt het voor bedrijven mogelijk om online substraten uit het persoonlijk assortiment te bestellen. Het is hiermee het eerste bedrijf in Nederland waarbij dit mogelijk is.  

Het online bestellen van artikelen is niet meer weg te denken uit de moderne bedrijfsvoering. Toch was het tot op heden niet mogelijk om substraten online te bestellen. Horticoop brengt hier verandering in. Klanten van Slingerland Potgrond en Lentse Potgrond kunnen via de webshop van Horticoop niet alleen hun persoonlijk assortiment inzien, ze kunnen het ook direct online bestellen.

“Het bestellen van het juiste substraat is voor een kweker vaak een haastklus. Door online te bestellen verkleinen we niet alleen de kans op fouten, de kweker heeft in één oogopslag zijn persoonlijk assortiment inzichtelijk en kan direct bestellen. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week.” Aldus Rob Bierman, salesmanager substraten.

Om de livegang van deze bijzondere dienst te vieren verloot Horticoop een reis naar Stockholm, Zweden, onder de bestellers van substraten in de webshop.