Breng uw eigen gezondheid en die van uw medewerkers niet in gevaar. Laat uw spuitmaskers controleren tijdens de speciale Maskercontroledagen van Horticoop. Deze vinden plaats op 4, 5, 6 en 7 juli 2017. Voor slechts 15 euro per masker worden uw spuitmaskers volledig gecontroleerd en zonodig gerepareerd.

Tijdens de maskercontrole vindt er niet alleen een visuele controle plaats, maar ook een computergestuurde over- en onderdruktest. Hierbij wordt de lekdichtheid van het masker gecontroleerd. Indien nodig, worden maskers direct gerepareerd. Het vervangen van kleine onderdelen is bij de prijs inbegrepen. Voor het vervangen van grotere onderdelen berekenen wij alleen kostprijs van de materialen. Goedgekeurde maskers worden voorzien van een controlecertificaat. Dit certificaat kunt u bij een bezoek van de arbeidsinspectie of Arbodienst tonen.

De maskercontroledagen vinden plaats op vier locaties:

Dinsdag 4 juli: Horticoop Bleiswijk, Klappolder 150, 2665 LP Bleiswijk
Woensdag 5 juli: Welkoop De Lier, Jogchem v.d. Houtweg 8, 2678 AG De Lier
Donderdag 6 juli: Welkoop Aalsmeer, Lakenblekerstraat 24, 1431 GG Aalsmer
Vrijdag 7 juli: Horticoop Klazienaveen, Koriander 30, 7891 WS Klazienaveen

U kunt uw masker uiterlijk de dag voor de controle tot 17.00 uur op de betreffende vestiging inleveren. De dag na de controle kunt u uw masker vanaf 10.00 uur weer ophalen.


Wilt u uw masker bij ons laten controleren op één van bovenstaande dagen? Vul het online aanmeldformulier in.