Insperience day

0

Dagen
0

Uren
0

Minuten
0

Seconden
Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Cursus Bedrijfsvoeren (spuitlicentie 2)

Eind 2017 is er een wijziging geweest in de regels van de spuitlicentie. Op ieder agrarisch bedrijf waar professionele gewasbeschermingsmiddelen worden toegepast, moet iemand aanwezig óf beschikbaar zijn met een Bewijs van Vakbekwaamheid ‘Bedrijfsvoeren’ (voorheen spuitlicentie 2). Dit was eerst ‘Uitvoeren’ (spuitlicentie 1).
Hier zijn nog een aantal uitzonderingen op, deze vindt u hier.

Omdat veel mensen geen spuitlicentie 2 hebben, bieden wij als Horticoop samen met Lentiz en Aeres een cursus met examen aan om snel spuitlicentie 2 te kunnen halen en daarmee te voldoen aan de nieuwe eisen en boetes te voorkomen.

In 3 bijeenkomsten van elk 4 uur wordt uw kennis bijgespijkerd. Daarnaast moet er thuis aan een opdracht worden gewerkt, hier staat gemiddeld 20 uur voor. In de vierde en laatste bijeenkomst doet u een landelijk examen, als u slaagt ontvangt u spuitlicentie 2.

We gaan in 2018 starten met een cursus bij Horticoop in Bleiswijk. De cursus is op woensdagmiddag 10 oktober van 13.00 tot 17.00 uur en gaat verder op woensdagmiddag 17 oktober en woensdagmiddag 31 oktober. Het examen is op dinsdag 6 november vanaf 9.00 uur.

De cursus met hierboven genoemde datums zit al vol!!!!!!

De nieuwe datums zijn woensdag 14 november, 28 november en vrijdag 14 december ook in de middag. Het examen zal begin 2019 plaatsvinden. Als u nu het formulier invult, geeft u zich op voor de cursus met de nieuwe datums.

In november 2018 zal er ook een cursus starten in Noordoost Nederland. Deze cursus is op woensdagavond 7 november, 21 november en 12 december van 19.00 tot 23.00 uur. Het examen is op woendag 23 januari 2019.

De kosten voor deze cursus zijn € 625 (excl. BTW) inclusief boek en examen.

Meldt u aan, zodat u weer veilig en wettelijk verantwoord met gewasbescherming bezig kunt zijn. Per cursus kunnen er maximaal 20 personen deelnemen. Bij meer aanmeldingen zullen er naar nieuwe data worden gekeken.

Voor vragen kunt u mailen naar advies@horticoop.nl of bellen met Patricia Strijbis- Ruigrok op nummer 06-20941419.

Direct aanmelden voor de cursus Bedrijfsvoeren (Spuitlicentie 2)