Insperience day

0

Dagen
0

Uren
0

Minuten
0

Seconden
Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Gewasbescherming - Kennisbijeenkomsten

Veilig en verantwoord omgaan met gewasbescherming vraagt om een actuele kennis van gewasbeschermingsmiddelen, veiligheidseisen en werkmethoden.

Horticoop organiseert regelmatig kennisbijeenkomsten om kennis en vaardigheden op het gebied van gewasbescherming bij te spijkeren. Onderwerpen die o.a. voorbij komen zijn het inschatten van risico's en gevaren, ziekten en plagen herkennen en het zorgvuldig toepassen van gewasbeschermingsmiddelen.

Klik op onderstaande button om te ontdekken welke spuitlicentie voor welke situatie nodig is:

Stroomschema

Wilt u uw spuitlicentie bij ons registreren om gewasbeschermingsmiddelen te kunnen kopen? Ga naar de pagina registreren Bewijs van Vakbekwaamheid.

In-company kennisbijeenkomsten
Naast de algemene kennisbijeenkomsten kan Horticoop ook een bijeenkomst organiseren voor 1 bedrijf, dit noemen we een in-company bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de leerdoelen en de werkpraktijk op het gebied van gewasbescherming van het specifieke bedrijf behandeld.

Een in-company kennisbijeenkomst is al interessant vanaf 8 medewerkers. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem voor meer informatie of een offerte contact op met uw accountmanager of met onze afdeling Advies via advies@horticoop.nl.


 Hieronder het overzicht van de geplande kennisbijeenkomsten van Horticoop:

 Datum  Dagdeel  Plaats  Thema*  Onderwerp  Inschrijven

Wachtlijst

    KBA   Inschrijven wachtlijst KBA

*VT is Veiligheid en Techniek
*T is Teelt
* KBA is Knaagdierenbestrijding