Technical Services: Maskercontrole en EC/pH-handmeters ijken

Zoals u weet zijn persoonlijke beschermingsmiddelen niet meer weg te denken uit de tuinbouw. Deze moeten voldoen aan de hoogste kwaliteit en regelmatig onderhoud is van essentieel belang. Daarom organiseren wij 7, 12, 13 en 14 juni 2018 maskercontroledagen, ook nu weer in combinatie met het ijken van uw EC- en/of pH-handmeters.

Maskercontrole en ijken van EC- en/of pH-handmeters
Voor slechts €15,- wordt uw spuitmasker gecontroleerd op eventuele gebreken. Voor dit bedrag vindt er een visuele controle en een computergestuurde over- en onderdruktest plaats. Hierbij wordt de lekdichtheid van het masker gecontroleerd. De maskers kunnen, indien noodzakelijk, direct gerepareerd worden. Het vervangen van kleine onderdelen is bij de prijs inbegrepen. Voor het vervangen van grotere onderdelen wordt de kostprijs aan u doorberekend.
Het ijken van uw EC- en/of pH-handmeters kost u in principe niets. Bij het ijken van uw meters krijgt u 2 flessen ijkvloeistof ter waarde van €25,-. U betaalt dus alleen voor de vloeistof.

Waar en wanneer

7 juni 2018

Welkoop

Lakenblekerstraat 24, Aalsemeer Maskercontrole (alleen inleverpunt)

12 juni 2018

Horticoop

Klappolder 150, Bleiswijk

Maskercontrole en EC/pH-meters ijken

13 juni 2018

World Horti Center

Europa 1, Naaldwijk

Maskercontrole

14 juni 2018

Horticoop

Koriander 30, Klazienaveen

Maskercontrole en EC/pH-meters ijken

De maskercontroledagen in combinatie met het ijken van meetapparatuur vinden plaats bij Horticoop Bleiswijk en Horticoop Klazienaveen. In het World Horti Center is alleen de mogelijkheid tot keuren van de maskers en Welkoop Aalsmeer is alleen een inleverpunt. U kunt hier uw masker tot 7 juni inleveren, dan wordt uw masker op 12 juni in Bleiswijk gecontroleerd en is uw masker 15 juni weer in Aalsmeer terug. U kunt uw masker na 15 juni ophalen.

Goedgekeurde maskers worden voorzien van een controlecertificaat. Dit certificaat kan bij een bezoek van de arbeidsinspectie en arbodienst getoond worden. De dag na de controle kunt u uw masker(s) en meters vanaf 10.00 uur weer ophalen. Indien u op de dag zelf uw masker(s) of meter(s) wilt laten keuren en u vindt het interessant om te zien hoe dit gebeurt, kunt u op de dag zelf langskomen. Dit kan alleen bij minder dan 4 maskers en/of meters. Wel kan het zijn dat u dan even moet wachten.

Wilt u uw maskers en/ of meters bij ons laten controleren op een van bovenstaande dagen? Hecht de volledig ingevulde aanhechtingsformulieren aan uw masker(s) of EC- en pH-meter(s) voordat u deze inlevert.

Voor meer informatie over maskercontrole, het ijken van handmeters en de maskercontroledagen kunt u bellen met Claudia Zuur op telefoonnummer 010–5241629 of mailen met c.zuur@horticoop.nl.

Aanhechtingsformulier masker

Aanhechtingsformulier meter

Voor het gebruik maken van de diensten van de maskercontrole of EC/pH-meters ijken kunt u zich tot en met 1 juni via onderstaande button inschrijven.

Direct aanmelden