Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Technical Services: Maskercontrole en EC/pH-handmeters ijken

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet meer weg te denken uit de tuinbouw. Deze moeten voldoen aan de hoogste kwaliteit en regelmatig onderhoud is van essentieel belang. Om goed hiervoor te zorgen, organiseren wij jaarlijks maskercontroledagen op diverse lokaties.

Maskercontrole en ijken van EC- en/of pH-handmeters tijdens controledagen
Voor slechts €17,50 wordt uw spuitmasker gecontroleerd op eventuele gebreken. Voor dit bedrag vindt er een visuele controle en een computergestuurde over- en onderdruktest plaats. Hierbij wordt de lekdichtheid van het masker gecontroleerd. De maskers kunnen, indien noodzakelijk, direct gerepareerd worden. Het vervangen van kleine onderdelen is bij de prijs inbegrepen. Voor het vervangen van grotere onderdelen wordt de kostprijs aan u doorberekend. Bij het ijken van uw meters krijgt u 2 flessen ijkvloeistof ter waarde van €20,-. U betaalt dus alleen voor de vloeistof.

Wanneer
De volgende maskercontroledagen zullen in juni 2019 georganiseerd worden. Wilt u tussentijds toch uw maskers laten keuren of uw EC-, pH- of EC/pH-meters laten ijken, neem dan contact op met Claudia Zuur via c.zuur@horticoop.nl.