Nieuwsbericht

Inschrijving voor Horticoop-dag geopend

Op woensdag 2 november 2022 vindt de volgende Horticoop-dag plaats. Leden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor deze dag, die in het teken staat van samenwerking en innovatie; belangrijke onderwerpen die bij veel tuinders hoog op de agenda staan in deze uitdagende tijden. 
 

Profielfoto van David Brand
27 september 2022 | 1 minuut lezen

Op woensdag 2 november 2022 vindt de volgende Horticoop-dag plaats. Leden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor deze dag, die in het teken staat van samenwerking en innovatie; belangrijke onderwerpen die bij veel tuinders hoog op de agenda staan in deze uitdagende tijden. 

De Horticoop-dag vindt plaats bij de business unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research (WUR) in Bleiswijk en is toegankelijk voor leden van de coöperatie. Zij kunnen een vakinhoudelijk en interactief programma verwachten, waarbij ze onder andere worden ondergedompeld in recente bevindingen van de WUR. Verschillende proeven leiden hen langs noviteiten in de sector: van smaaktesten tot jaarronde biologische bestrijding, en van de ‘kas van 2030’ tot biorationals tegen ondergrondse ziekten. Ook staat een boeiende bijdrage door research en innovatie centrum OnePlanet op het programma.  En, zoals dat gaat bij een investeringcoöperatie hebben Horticoop’s leden ook inspraak in de koers van investeringen. Daarom organiseert Horticoop een Dragons’ Den, naar het succesvolle televisieprogramma waarin ondernemers hun ideeën pitchen aan investeerders. Door het uitbrengen van een stem kunnen Horticoop’s leden hun voorkeur voor toekomstige investeringen uitspreken. Op die manier beslissen ze mee over de toekomst van de tuinbouwsector. 

Leden kunnen zich aanmelden voor de Horticoop-dag via www.horticoop.nl/horticoopdag