Nieuwsbericht

Terugblik op een succesvolle ledendag

Profielfoto van David Brand
23 juni 2022 | 1 minuut lezen

Op woensdag 1 juni kwamen de leden van Horticoop bijeen voor een inspirerende dag op de KNVB-campus. Het evenement was een groot succes.

Het evenement vond plaats op de KNVB Campus in Zeist, alwaar de aanwezigen door oud-scheidsrechter Björn Kuipers werden meegenomen in de wereld van snelle beslissingen, presteren onder druk, en het belang van samenwerken. Daarna volgde een rondleiding over de KNVB-campus. Hier werd een kijkje bij de VAR genomen, het sportmedisch centrum bezocht, en gespiekt bij de trainingsvelden van het Nederlands elftal. Uiteraard werd er tijdens de bijeenkomst ook stilgestaan bij de investeringen die Horticoop wil gaan doen in de sector, en kwamen enkele bedrijven uit het Horticoop-portfolio – Lensli, Lumiforte en Horticoop Technical Services - aan het woord. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel en een lekker buffet.

 

CEO Steven van Nieuwenhuijzen: “We kijken terug op een succesvolle dag. We konden elkaar na lange tijd eindelijk weer zien, wat ons de gelegenheid gaf om van gedachten te wisselen over de investeringen die we willen gaan doen, en de rol van onze leden in ‘het nieuwe Horticoop’. De aanwezigen gaven aan het een waardevolle dag te hebben gevonden. We gaan nu dan ook direct aan de slag met de voorbereidingen voor een volgende bijeenkomst!”

Een video-impressie van de ledendag

 

Bekijk hier de foto’s van de Horticoop-dag