Potten en Trays

Neemt u potten en trays bij ons af? Dan hebben wij uw persoonlijke lijst voor u klaargezet.

Bekijk uw potten en trays bestellijst

Potten

Waarom is de keuze voor de (juiste) pot belangrijk? Dé pot die optimaal past bij uw teelt/gewas, zorgt voor een herkenbare uitstraling en een goed teeltresultaat. Wij adviseren u daarom graag bij de keuze van een pot.
Staande potten, hangende potten, spuitgiet of thermoform (vacuüm)potten… Wij bieden een breed assortiment van potten. Of u nu werkzaam bent in het perkgoed, de boomkwekerij of dagelijks met potplanten bezig bent; voor iedere kwekerij hebben wij een geschikte pot.  In verschillende kleuren, vormen en maten.
Bekijk ons aanbod van potten en containers, sierpotten en bedrukte potten.

Trays

Op zoek naar een tray voor teelt of transport? Zoek niet verder, wij hebben de tray van uw keuze in ons assortiment en op voorraad. De professionele tuinbouw gaat ook voor trays naar Horticoop toe. De keuze is eindeloos; verschillende afmetingen, veel of weinig gaten., voor de juiste belading en optimale teeltomstandigheden. Net als bij al onze producten en diensten, wordt er op de kwaliteit gelet. We kijken daarom kritisch naar de materialen en de (juiste) sterkte. Het assortiment van Horticoop bestaat uit trays van Normpack, zaai- en verspeentrays en interne transporttrays.