Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Technical Services

Technical Services

Horticoop Technical Services levert en onderhoudt al ruim 40 jaar kwalitatief hoogwaardige tuinbouwtechnische installaties. Dit doen wij met veel kennis en vakmanschap. Dus bent u op zoek naar een nieuwe installatie, technische ondersteuning of een onderhoudscontract? Dan is Horticoop Technical Services de beste keuze.

Wij werken vanuit drie regionale servicepunten, in Bleiswijk, Klazienaveen en Katwijk (NB). Vanuit deze punten sturen onze servicecoördinatoren onze monteurs aan bij storingen, onderhoud en reparaties.

Kenmerken van Horticoop Technical Services

Snelle, betrouwbare service
Onze regionale servicedienst is zeven dagen per week, 24 uur per dag inzetbaar.

Specialisten
Onze monteurs zijn specialisten. Ervaren en vakkundig. Ze blijven op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen door het volgen van trainingen. Daarnaast beschikken ze over goed uitgeruste servicebussen.

Offerte op maat
We bieden technische service en advies die aansluiten op uw bedrijf en behoeften. En altijd voor een eerlijke prijs. Naast de standaard producten ontwikkelen en leveren we ook klantspecifiek maatwerk.

Nieuwe ontwikkelingen
Wij zijn altijd bezig met innoveren en nieuwe samenwerkingen. Daar profiteren onze klanten natuurlijk van mee.

Samenwerken
We werken langdurig samen met circa 200 internationale leveranciers en fabrikanten. Daardoor kunnen wij altijd een optimale service leveren, zowel voor oude als nieuwe installaties.