Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Technical Services: Controledagen

Zorg voor veilige werkomstandigheden en laat periodiek uw spuitmasker controleren. Dit kan tijdens onze controledagen. Ook kun u dan uw EC- en pH (hand)meters laten ijken.

Dit jaar vinden de dagen plaats op 21, 22 en 23 mei in Bleiswijk en Klazienaveen.

Wat gebeurt er tijdens de controledagen?
Periodieke Masker Controle        
•    Controle voor €19,50, inclusief visuele controle, uitgebreide reiniging van het masker en een computergestuurde over- en onderdruktest.
•    Indien het masker wordt afgekeurd, wordt er telefonisch contact met u opgenomen.
•    De maskers kunnen, indien noodzakelijk, direct gerepareerd worden. Het vervangen van kleine onderdelen is bij de prijs inbegrepen.

Inspectierapport
Bij het geteste masker wordt een inspectierapport meegegeven. Hierop staan naast de datum van keuring ook het merk, type, eventueel verrichte reparaties en vervangen onderdelen vermeld. Dit inspectierapport kan bij een bezoek van de arbeidsinspectie en Arbodienst getoond worden.

EC- en pH (hand)meter ijken
•    Gratis algemene controle van de meter waarbij wordt gekeken of deze nog goed functioneert.
•    Nakijken van de elektrode.
•    Gratis ijken van de meter (zowel pH als EC).
•    Bij het ijken van uw meters krijgt u 2 flessen ijkvloeistof ter waarde van €22,50. U betaalt dus alleen voor de vloeistof.

Waar en wanneer?
Op dinsdag 21 en woensdag 22 mei worden de maskers gekeurd en de meters geijkt in Bleiswijk en op donderdag 23 mei worden de maskers gekeurd en meters geijkt in Klazienaveen. De maskers kunnen vóór zaterdag 18 mei ingeleverd en na 23 mei opgehaald worden bij onderstaande inleverpunten:

Welkoop Lakenblekerstraat 24, Aalsmeer
Horticoop Technical Services Klappolder 150, Bleiswijk
Welkoop Jochem van der Houtweg 8, De Lier
Horticoop Technical Services Koriander 30, Klazienaveen

 

 

 

 

Mocht er een geval van spoed bij zijn, kunnen we altijd voor een passende oplossing kijken.

Hoe?
Meld uw maskers of meters aan via onderstaand inschijfformulier, print het aanhechtingsformulier uit, bevestig dit aan de masker of meter en lever uw masker of meter in bij het door u gekozen inleverpunt op eerdergenoemde data. Dit aanhechtingsformulier ontvangt u automatisch na het verzenden van onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden controledagen

Het keuren van de maskers en het ijken van de meters is het hele jaar door mogelijk bij Technical Services. Neem hiervoor contact op met Claudia Zuur via de mail of telefoonnummer +31 (6) 13721795.

Keuring(en) aanvragen