Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Technical Services: Service, onderhoud en keuringen

Eén van de kernactiviteiten van Horticoop Technical Services is het draaiende houden van uw installaties. Dit doen wij door kwalitatieve service en onderhoud te verlenen waardoor een technisch probleem wordt voorkomen of verholpen. Horticoop Technical Services levert, monteert en onderhoudt tuinbouw technische installaties en machines. Dit doen we  op het gebied van water-, elektrotechniek, machines en werktuigen.

Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ondanks de hoge betrouwbaarheid van onze producten kunnen er onverwachts storingen optreden. In dat geval staan onze servicemonteurs voor je klaar. Ook ´s avonds, ´s nachts én in het weekeinde.

Vanuit de vestigingen in Bleiswijk, Katwijk (NB) en Klazienaveen sturen de service coördinatoren onze monteurs aan.  Onze monteurs zijn gespecialiseerd, ervaren en vakkundig. Ze beschikken over volledig uitgeruste servicebussen. Voor onderdelen en advies kun je ook bij de vestigingen terecht.

Keuringen

Om (onverwachte) storing en defecten zoveel mogelijk te voorkomen heeft Horticoop Technical Services een speciale service: keuringen. We voeren verschillende keuringen uit om de juiste werking van tuinbouwtechnische apparaten te bevorderen en verbeteren. Deze keuringen hebben niet alleen effect op de veiligheid maar ook op effectiviteit en kwaliteit.

Controledagen voor
maskers en EC/PH-meters

SKL keuring

Silokeuring

Meer informatie SKL keuring (PDF) Silokeuring (PDF)
  SKL keuring verplicht

Watermetercontrole

   
     
Watermetercontrole    

Bij interesse in een van onze keuringen kunt u contact opnemen met onze afdeling op telefoonnummer 010-5241679 of via mailadres techniek@horticoop.nl.

Keuring(en) aanvragen

In het nieuws

Verplichte SKL-Keuring voor spuitapparatuur in glastuinbouw (Groente & Fruit 4 mei 2016)
Keuringsfrequentie verplichte SKL keuring voor spuitapparatuur (Bloemisterij 19, 2016)