Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Technical Services: Spuitgereedschap

Horticoop Technical Services levert naast een uitgebreid assortiment hogedrukpompen ook spuitpistolen, spuitstokken en hulpstukken.

Coma spuitpistool
Het coma spuitpistool is professioneel uitgevoerd met een snelafsluiter en verstelbaar spuitbeeld. Een speciale wervelkamer zorgt voor een optimaal spuitbeeld. Het coma spuitpistool wordt standaard geleverd met een nozzle 2,0 mm.

Coma

Ceccato spuitpistool
De straalkracht van dit spuitpistool kan handmatig worden geregeld en het pistool kan met meerder nozzles worden gebruikt.

Ceccato spuitpistool

Boulogne spuitpistool
Dit spuitpistool bestaat uit een spuitstok, een handvat met Manometer en optioneel een afsluiter.
De stok is leverbaar in 30 – 150cm.
Diverse nozzles kunnen op dit spuitpistool worden gebruikt.
Boulogne spuitpistool
Krijt- en schoonmaakgeweer

Krijt- en schoonmaakgeweer
Voor het krijten en reinigen van de kas is dit geweer met of zonder snelafsluiter te leveren. Het geweer kan worden gebruikt met diverse nozzles: 1,5; 2,0; 2,5; 2,8; 3,0; 3,5; 4,0mm

Afgifte Albuz /Teejet holle/ volle kegel in liters per minuut bij een bepaalde druk

Spleetdoppen

Afgifte Albuz /Teejet holle/ volle kegel in liters per minuut bij een bepaalde druk
Deze spleetdoppen hebben een keramische tip voor een langere levensduur en een ISO kleurcodering, die de dopgrootte aangeeft. De spleetdoppen zijn geschikt voor normaal spuitwerk met horizontale spuitbomen (110° spuithoek) en verticale spuitbomen (80° spuithoek). De ISO codering geeft aan dat de nozzles uitwisselbaar zijn met andere merken met ISO.

Spuitdoppen

Onderhoud
Na iedere spuitbeurt moeten de voorfilters en de filters in de spuitdoppen gereinigd worden. Gebruik voor het reinigen van de nozzles altijd de speciale reinigingsborstel, wat beschadigingen op de nozzle voorkomt. Test regelmatig de afgifte van de nozzles. Vergelijk de afgifte met de gegevens in de tabellen. Is de afgifte 10% meer dan aangegeven, dan moeten de nozzles vervangen worden. Controleer de bedekking van de spuitvloeistof in het gewas. Dit kan met watergevoelig papier of met fluorescerende poeder en een speciale lamp.

Hogedrukslang
De Pro-Press lichtgewicht hogedrukslang is leverbaar in 3/8”, en 1/2”, 3/4” en geschikt tot een maximale werkdruk van 75 - 95 bar. De slang is licht, flexibel, zeer stabiel en trekvast en is speciaal ontwikkeld voor gebruik op haspels. Gebruik zonder haspel is niet aan te raden, vanwege knikgevoeligheid. De slang is gemaakt van P.E. en P.U.R., waardoor deze UV bestendig, slijtvast en wrijvingsbeperkt is en met alle soorten spuitmiddelen gebruikt kan worden.
Hogedrukslang

Meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Horticoop Technical Services via telefoon: +31 (0) 10 52 41 679 of stuur een e-mail naar: techniek@horticoop.nl.

Volledige flyer