Insperience day

0

Dagen
0

Uren
0

Minuten
0

Seconden
Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Teeltbijeenkomst Kennisdag 27 september 2018

Op donderdag 27 september 2018 organiseert Horticoop Advies samen met het World Horti Center en diverse fabrikanten van gewasbeschermingsmiddelen weer een kennisdag gewasbescherming voor de sierteelt.

Deze dag vind plaats op de nieuwe locatie in het World Horti Center te Naaldwijk en laat u kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming in de sierteelt. Er kunnen diverse gewasbeschermingsproeven in de kassen worden bezocht. Omdat deze middag en avond in het teken staan van geïntegreerde gewasbescherming kunt u door het bijwonen van deze bijeenkomst een punt halen voor het verlengen van uw spuitlicentie in de categorie 'Teelt’.

De volgende fabrikanten doen mee aan deze dag: BASF, Bayer, Certis, SURfaPLUS, Hortipro en Syngenta.

Op basis van verschillende onderzoeken in verschillende sierteeltgewassen zal er aandacht zijn voor groene en chemische middelen tegen diverse ziekten en plagen (o.a. meeldauw en luis in potroos, meeldauw in gerbera en trips in chrysant).

Let op! Het maximale aantal inschrijvingen is bereikt. U komt na aanmelding automatisch op een reservelijst. Mochten er afmeldingen zijn en u komt in aanmerking voor deelname, nemen wij contact met u op.

Datum: Donderdag 27 september 2018
Ontvangst: 14.45 uur
Tijd: 15.15 uur - 20.30 uur
Locatie: World Horti Center
  Europa 1
  2672 ZX Naaldwijk

Programma:

14.45 uur Ontvangst en administratie spuitlicentie
15.15 uur Welkomstwoord en plenaire presentatie
16.00 uur Rondleiding langs diverse onderzoeken in groepjes
17.30 uur Buffet
18.15 uur Rondleiding langs diverse onderzoeken in groepjes (vervolg)
20.00 uur Einde rondleiding en mogelijkheid om onderling na te praten
20.30 uur Afsluiting

De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 65 voor verlenging van de spuitlicentie en € 45 als u hier geen gebruik van wilt maken. Prijzen zijn excl. BTW per deelnemer. Betaling vindt achteraf via facturatie plaats.

Afmelden na het ontvangen van een bevestigingsbericht voor uw deelname, kan tot maximaal 1 werkdag voor de dag waarvoor u zich heeft aangemeld. Bij niet of te laat afmelden zijn wij genoodzaakt om € 25,00 per deelnemer in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten.

Het maximale aantal deelnemers is 80, dus schrijf u snel in voordat u te laat bent.

Meld u direct aan