Het laden van de prijzen duurde langer dan normaal. Ververs de pagina om opnieuw de prijzen op te halen.

Technical Services: Wateropslag

In de tuinbouw wordt veel water gebruikt en hergebruikt. Elke teelt is afhankelijk van kwalitatief goed water. De beschikbaarheid van water op locatie is, zeker met het oog op gesloten teeltsystemen, daarom van groot belang. Of het nu gaat om opslag van regenwater, drainagewater of ontsmetwater, Horticoop Technical Services heeft voor elke specifieke situatie de oplossing. Wanneer er voldoende ruimte beschikbaar is, biedt een waterbassin de mogelijkheid om een groot deel de totale vers waterbehoefte te dekken. Bij ruimtegebrek vormen watertanks, die binnen en buiten geplaatst kunnen worden, een goede oplossing.

Horticoop Technical Services levert diverse soorten silo’s en bassinfolies. Daarbij heeft Horticoop erkende silokeurders in ons team, die uw silo periodiek keuren, zodat deze aan de verzekeringseisen kan blijven voldoen. (Dit is een jaarlijkse of tweejaarlijkse verplichting bij watersilo’s van 7 jaar en ouder).

Horticoop Technical Services heeft voor iedere specifieke situatie de oplossing en kijkt graag samen met u naar de wateropslagmogelijkheden op uw bedrijf.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Horticoop Technical Services via telefoon: 010 52 41 679 of stuur een e-mail naar techniek@horticoop.nl.

Genafloat SiloFloat Genap Spanzeil Genap
Genafloat SiloFloat Spanzeil
     
Watersilo's Genap Waterbassin  
Watersilo's Waterbassin