Nieuwsbericht

Beslis mee tijdens Horticoop’s Dragons’ Den

Profielfoto van David Brand
25 oktober 2022 | 1 minuut lezen

Horticoop’s Dragons’ Den belooft een spraakmakend onderdeel van de Horticoop-dag te worden. Gebaseerd op het succesvolle televisieprogramma, waarin ondernemers hun ideeën pitchen aan investeerders, geeft Horticoop een eigen draai aan deze formule.

Hoe dat er op 2 november in Bleiswijk uitziet? Vier bedrijven presenteren hun innovaties voor de glastuinbouwsector. Een professionele jury onder leiding van Horticoop’s Director Investments Wilco Schoonderbeek beoordeelt de ideeën. Wilco: “Uit de pitch moet blijken aan welke oplossing voor welke uitdaging in de sector wordt bijgedragen, hoe een beoogde investering daaraan bijdraagt en hoe het bedrijf daar geld mee denkt te verdienen. We nemen geen genoegen met een mooi marketingverhaal en zullen de bedrijven goed aan de tand voelen.” 

Niet alleen de professionele investeerders hebben inbreng, ook úw mening telt! Door het uitbrengen van een stem kunt u uw voorkeur voor toekomstige investeringen uitspreken. Hoewel het om fictieve bedragen gaat, maakt Horticoop’s Dragons’ Den daarmee de wens voor investeringen inzichtelijk. Op die manier beslist u mee over de toekomst van de tuinbouwsector!