Nieuwsbericht

Vacature: lid Raad van Commissarissen

Profielfoto van Horticoop Samen Groeien
2 april 2024 | 1 minuut lezen

Ben jij (glas)tuinbouwondernemer en wil jij de duurzame toekomst van de sector helpen vormgeven? Word dan lid van de Raad voor Commissarissen (RvC) van Horticoop. Als RvC-lid houd je toezicht op de activiteiten van het bestuur, het beleid en de strategie van Horticoop. Jouw ervaring als (glas)tuinbouwondernemer komt daarbij goed van pas.

Wat wordt er verwacht? 
De RvC bestaat uit leden die allen een eigen expertise inbrengen. Het nieuwe lid vult de RvC aan met de nodige ervaring op het gebied van ondernemen en investeren, en vormt een gedegen sparringpartner voor de directie voor financiële onderwerpen. Hij of zij is analytisch en procesmatig sterk en weet als kritische luisteraar op een objectieve en weloverwogen manier keuzes te maken. 

Meer informatie
De benoemingsperiode voor RvC-lid bedraagt vier jaar met mogelijkheid tot verlenging, en de functie is bezoldigd. Wil je het volledige functieprofiel lid Raad van Commissarissen ontvangen? Neem dan contact op met David Brand, Manager Communicatie & Community, via 06-11648594 of stuur een e-mail naar cooperatie@horticoop.nl