Nieuwsbericht

Robotica deep-dive

Kom op donderdag 30 mei van 12.30-16.30 uur naar kwekerij Porta Nova in Waddinxveen

Profielfoto van Horticoop Samen Groeien
3 april 2024 | 2 minuten lezen

Uitnodiging: Robotica deep-dive op 30 mei a.s. 

Als investeringscoöperatie willen we de expertise binnen de coöperatie benutten en tegelijkertijd onze leden informeren over relevante innovaties. Daarom nodigen we je graag uit voor de robotica deep-dive op 30 mei bij rozenkwekerij Porta Nova in Waddinxveen.

Waardevolle inzichten
Onze kracht ligt in gedeelde kennis, waarmee we waardevolle investeringen in de toekomst van de tuinbouw realiseren. We geloven dat het diepgaand verkennen van actuele en relevante innovaties in de sector, samen met een kleine groep leden en ondersteund door kennispartners zoals de WUR, waardevolle inzichten oplevert voor zowel onze leden als onze coöperatie. 

Deep-dive bij Porta Nova
Wil jij deel uitmaken van deze kleine groep om jouw kennis, ervaring of visie op robotica in de tuinbouw te delen en samen met andere leden en experts verder te ontwikkelen? Kom dan op 30 mei van 12.30-16.30 uur naar een deep-dive over dit thema bij Porta Nova in Waddinxveen. Met een selecte groep experts, ervaringsdeskundigen en geïnteresseerden praten we die dag over robotisering en kasautomatisering. Rozenkweker Porta Nova in Waddinxveen stelt de deuren open voor deze bijeenkomst en we beginnen de middag daar met een lunch. Een boeiende rondleiding met uiteraard veel aandacht voor kasautomatisering is onderdeel van het programma.

Het programma
Het belooft een inspirerende middag te worden. Erik Pekkeriet, Programma Manager Vision + Robotics bij WUR, praat je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van robotisering in de tuinbouw en Ronald Hoek, CEO van Blue Radix (een van de investeringen van Horticoop), deelt zijn toekomstvisie op de sector. 

12.30 uur        Ontvangst met lunch bij Porta Nova, Abr. Kroesweg 31 in Waddinxveen
13.00 uur        Start programma, welkom en uitleg middag door Patrick Groeneveld, Algemeen directeur Horticoop
13.15 uur        Toekomstvisie Ronald Hoek, CEO van Blue Radix
13.45 uur        Presentatie Erik Pekkeriet Programma Manager Vision + Robotics bij WUR
14.30 uur        Themadiscussie robotica o.l.v. Patrick Groeneveld, Algemeen directeur Horticoop
15.30 uur        Rondleiding bij Porta Nova
16.30 uur        Einde programma

 

Vanwege de grote belangstelling voor de deep-dive op 30 mei, is aanmelden niet langer mogelijk.

Voor meer informatie over de deep-dive, neem contact op met David Brand via cooperatie@horticoop.nl.