Nieuwsbericht

Horticoop neemt deel aan F&A Next 2024

Profielfoto van Horticoop Samen Groeien
14 mei 2024 | 1 minuut lezen

Op 22 en 23 mei 2024 neemt Horticoop weer deel aan F&A NEXT, een tweedaags evenement gericht op innovatie in de voedsel- en landbouwindustrie. Dit internationale event brengt veelbelovende start-ups en scale-ups samen met investeerders en toonaangevende bedrijven uit de sector. 

F&A NEXT is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, Wageningen University & Research, Anterra Capital en StartLife, die samen geloven dat innovatie de sleutel is tot het duurzaam voeden van toekomstige generaties. Tijdens F&A NEXT krijgen veelbelovende start-ups en scale-ups de kans om hun innovaties te presenteren. 

Horticoop zal tijdens het evenement een stand bemannen, en collega's zullen deelnemen aan diverse debatten, pitches en break-out-sessies. Wilco Schoonderbeek, Director Investments bij Horticoop, heeft voor dit event een uitgebreid artikel geschreven over de rol van voedsel en het dilemma waar we voor staan bij het produceren ervan voor een groeiende wereldbevolking. Hij zal een ronde tafelsessie hosten tijdens F&A NEXT genaamd 𝐋𝐞𝐯𝐞𝐫𝐚𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐒𝐮𝐬𝐭𝐚𝐢𝐧𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭’.

Het doel van deze bijeenkomst is te bespreken hoe de strategische integratie van technologie de duurzaamheid van Controlled Environment Agriculture (CEA) kan verbeteren. De discussiesessie van Wilco is op woensdag 22 mei van 15:30 tot 16:00 uur

Wil je meer weten over deze sessie? Stuur David Brand een bericht voor meer informatie.