Nieuwsbericht

Horticoop neemt deel aan F&A Next 2023

Profielfoto van Horticoop Samen Groeien
6 maart 2023 | 1 minuut lezen

Horticoop staat 24 en 25 mei op F&A NEXT 2023. Een groots, tweedaags evenement dat volledig in het teken staat van innovatie in de voedsel- en landbouwindustrie. Dit internationale evenement brengt veelbelovende startups en scale-ups samen met investeerders en innovatieve bedrijven uit de sector. Als kersverse investeringscoöperatie mag Horticoop hier uiteraard niet ontbreken! 

F&A Next is een initiatief van Rabobank, Wageningen University & Research, Anterra Capital en Startlife, die samen geloven dat innovatie de sleutel is tot het duurzaam voeden van toekomstige generaties. Het evenement draait om het delen van inzichten over innovatie en het investeren in nieuwe bedrijven in de Food & Agribusiness. Tijdens F&A Next krijgen de meest veelbelovende startups en scale-ups de kans om hun innovaties te presenteren. Na afloop komen alle partijen bij elkaar om ideeën uit te wisselen en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. 

Tijdens het event zal Horticoop zich op een stand presenteren, en zullen Horticoop-collega’s aanwezig zijn bij de diverse debatten, pitches en break-out-sessies. Het beloven inspirerende en leerzame dagen te worden! 

Meer informatie? Klik hier: www.fanext.com