Nieuwsbericht

Horticoop blikt terug op een succesvolle ledendag

Profielfoto van David Brand
9 juni 2022 | 1 minuut lezen

Op 1 juni 2022 organiseerde investeringscoöperatie Horticoop een inspirerende bijeenkomst voor haar leden. Het evenement vond plaats op de KNVB Campus in Zeist, alwaar de aanwezigen door oud-scheidsrechter Björn Kuipers op meeslepende wijze werden meegenomen in de wereld van snelle beslissingen, presteren onder druk en het belang van samenwerken. Daarna volgde een rondleiding over de KNVB-campus. Hier werd een kijkje bij de VAR genomen, het sportmedisch centrum bezocht, en gespiekt bij de trainingsvelden van het Nederlands elftal.

Uiteraard werd er tijdens de bijeenkomst ook stilgestaan bij de investeringen die Horticoop wil gaan doen in de sector, en kwamen enkele bedrijven uit het Horticoop-portfolio aan het woord zoals Lensli, Lumiforte en Horticoop Technical Services. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel en een lekker buffet.

CEO Steven van Nieuwenhuijzen: “De laatste keer dat de leden van Horticoop fysiek bij elkaar konden komen, is ruim drie jaar geleden. De bijeenkomst op de KNVB Campus was dan ook dubbel feestelijk. Niet alleen konden we elkaar na al die tijd weer zien, ook vierden we de nieuwe rol van Horticoop in de sector. Het gaf ons de gelegenheid om van gedachten te wisselen over de investeringen die we willen gaan doen, en de rol die de leden in ‘het nieuwe Horticoop’ hebben. Ik had al veel vertrouwen in onze plannen en dat is door deze bijeenkomst alleen nog maar verder versterkt. Volle kracht vooruit!”