Nieuwsbericht

Geslaagde Horticoop-dag!

Profielfoto van Horticoop Samen Groeien
3 november 2022 | 1 minuut lezen

Gisteren was het zo ver: de Horticoop-dag. Dit bijzondere evenement, exclusief voor leden van Horticoop, vond plaats bij de Wageningen University en Research (WUR) in Bleiswijk. 

De aanwezigen werden verwelkomd door Horticoop CEO Steven van Nieuwenhuijzen. Hij stond uiteraard kort stil bij de moeilijke tijden voor de glastuinbouwsector en vertelde over de centrale thema's van de dag: nieuwe ontwikkelingen, vooruitgang en samenwerking. Ook informeerde hij de leden over de aankomende participatie-uitgifte.

Naast boeiende lezingen door sprekers van WUR en OnePlanet werd tijdens de Horticoop-dag het Horticoop Community Platform gelanceerd, waarmee het delen van kennis, het uitwisselen van informatie en het contact leggen met Horticoop-leden én Horticoop-bedrijven nog gemakkelijker zal gaan. Het absolute hoogtepunt van de dag? De Dragons’ Den! Vier pitchers deden hun uiterste best om de jury en de zaal te overtuigen. Maar uiteindelijk kon er maar één de winnaar zijn: Mario Schäfer, CSO & Co-Founder van het Duitse bedrijf Organifarms met zijn aardbeien-oogstende robot BERRY!

Namens Horticoop en WUR willen wij alle aanwezigen hartelijk danken voor hun aanwezigheid. Het was een geweldige dag!